Logo

Irsk bondegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammesmåkød
1 ½ spsk olivenolie
1 bundt nye løg med top
1 ½ kg faste kartofler
1 pastinak
¼ hvidkålshoved
2 laurbærblade
6 knuste enebær
½ l vand

Rens alle grønsager og skær dem i små stykker, løgene hakkes dog.
Kødet brunes i en gryde med olie sammen med løgene, hvorefter samtlige grønsager og krydderier tilsættes.
Vandet hældes ved og gryden simrer under låg i 1 ½ time.
Når retten serveres er kartoflerne så møre at de jævner retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her