Logo

Lammegryde 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g lammekød skåret i firkanter
¼ tsk salt
¼ tsk peber
2 store hakkede løg
3 spsk olie
2 stilke citrongræs (kun den hvide del skal anvendes)
6 fed hvidløg
grofthakket frisk galangarod (ca. 3 cm)
grofthakket frisk ingefær (ca. 10 cm)
2 ½ tsk stødt gurkemeje
2 grofthakkede røde chilier
1 tsk rejepasta
2 spsk olie
2 kanelstænger
1/8 tsk stødt nelliker
7,5 dl kokosmælk

Bland lammekød, salt, peber, løg og olie. Varm en wok eller tykbundet pande op til høj varme. Tilsæt kødet og løgblandingen i flere hold og brun det rigtigt godt. Tag alt kødet op af wokken og tør den af for olie.

Bland citrongræs, hvidløg, galangarod, ingefær, gurkemeje, chili og rejepasta i en foodprocessor og blend det med olie til en blød pasta.

Varm wokken op igen, kom krydderpastaen i og steg den med mellemvarme i 3 minutter under konstant omrøring (pas på pastaen ikke brænder på). Bland lammekød, løg, kanel, nelliker og kokosmælk i.

Lad det simre under jævnlig omrøring uden låg på i ca. 1 ½ time, til lammekødet er meget mørt. Server retten med hvide ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her