Logo

Tarteletter med høns à la creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter
1 skalotteløg
250 g champignon
1 dl piskefløde (evt. fløde 13%)
2 dl hvidvin (tør)
200 g kogt hønsekød i tern
5-6 stilke kørvel
olie

Skalotteløg skæres ud i fine tern og sauteres møre i lidt olie (2 spsk ). Hvidvin tilsættes, og de skiveskårede champignon dampes møre heri (uden låg).
Når champignonerne er møre, tilsættes fløde og jævnes med Maizena, rørt op i koldt vand.
Hønsekødet vendes i.
Straks inden servering vendes den plukkede kørvel i tarteletfyldet.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her