Logo

Kyllingefrikassé med citron og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefrikassé med citron og kanel

Denne kyllingefrikassé luner og mætter på en kold efterårsdag - og så er den fuld af smag.


4 store kyllingelår med overlår

1 spsk olivenolie
2-3 kanelstænger

2 persillerødder i grove stykker

4 gulerødder i grove stykker
4 store grofthakkede løg
2 dl hvidvin
1 moden og blød, usprøjtet citron
300 g kogte kikærter
1 bundt finthakket persille
Salt og peber

Groft brød


Krydr kødet med salt og peber og brun det i en stor gryde med olivenolie, indtil det er let brunt.

Tilsæt kanel, persillerødder, gulerødder, løg, hvidvin samt halvdelen af citronen i tynde skiver.

Lad det småsimre under låg, til kød og grønsager er møre, ca. 40 min.

Kom kikærterne ved.

Er der meget væske i gryden, så tag låget af og skru op for varmen, så det kan koge ind. Når konsistensen er lige i øjet, smager du til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Vend den hakkede persille i og server med groft brød.

 

Tips: Kikærter kan købes udblødt og kogt på dåse. Vil du selv koge kikærterne skal 150 g sættes i blød natten over og koge ca. 60 min. Frikasséen kan også tilsættes lidt spidskommen, hvis du er til det.


Grønsager pr. person: Ca. 350 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
510609-04-2016 09:37:52 Valborg Hindkjær
God opskrift
510509-04-2016 09:37:52 Valborg Hindkjær
God opskrift
510409-04-2016 09:37:49 Valborg Hindkjær
God opskrift

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her