Logo

Pærefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg modne pærer
3 dl ribssaft
4 blade husblas
2 dl piskefløde
makroner
cherry
 
Pærene skrælles, kernehuset fjernes, de skæres i ganske små stykker og koges møre i ribssaften.
Pæremosen passeres gennem en sigte, passeres gennem en sigte og afkøles lidt.
Den udblødte husblas smeltes i ¼ dl sherry, hældes i når pæremosen er kold, men ikke begyndt at stivne, blandes flødeskummet i.
Knuste makroner strøs over til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her