Logo

Squashsuppe med ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mellemstore squash
1 finthakket løg
1 spsk smør
200 g ærter
6 dl hønsebouillon
salt
peber
lidt revet muskatnød
2 ½ dl fløde
1 bundt frisk basilikum

Skær ⅓ af den ene squash, del den på langs, skrab det bløde kød ud, og stil skallerne til side.
Skær kødet og resten af squash’ne i terninger.
Klar løgene i smørret, tilsæt squashterningerne, ⅔ af ærterne og halvdelen af basilikummen.
Vend det hele godt, tilsæt bouillon, og kog under låg i 15 minutter.
Tilsæt resten af basilikummen, blend suppen, eller purér den gennem en sigte, og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt fløden, kog suppen let jævn, og smag til.
Skær squashskallerne i små terninger, og kog dem og resten af ærterne i suppen de sidste 2 minutter, hvis suppen serveres varm.

Serveres den kold, kommes skal-terningerne og ærterne rå i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her