Logo

Wienerkrebinetter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wienerkrebinetter 2

 

Til klassisk wienerschnitzel serveres citron, ansjoser og kapers. Det er også tilbehøret til denne panerede og sprøde krebinet med råstegte kartofler og forårsløg.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 35 min.


#

300 g hakket kalvekød eller kalve- og svinekød

2 spsk hvedemel

salt og friskkværnet peber

1 æg

1 dl rasp

1 spsk smør

1 spsk olie

 

Råstegte kartofler:

500 g kartofler

3 spsk olie

1 bundt forårsløg

 

Tilbehør:

2 citronskiver

4-6 ansjoser eller benfri sild 2 tsk kapers

*

Skræl kartoflerne, og skær dem i små terninger.

Steg dem ved middel varme i olie på en slip-let pande.

Rør jævnligt i kartoflerne.

Steg dem sprøde på alle sider i ca. 20 min.

Krydr med salt og peber.

 

Form kødet til 2 krebinetter.

Vend dem i mel krydret med salt og peber, og derefter først i sammenpisket æg og til sidst rasp.

Varm en pande godt op med smør og olie, til det er gyldent.

Brun krebinetterne på begge sider, og krydr med salt og peber.

Skru ned for varmen, og steg i ca. 4 min. mere på hver side, til kødet er gennemstegt.

Rens forårsløgene, og kog dem i få min. i letsaltet vand.

Lad dem dryppe af.

Server de sprøde krebinetter med citronskive, ansjoser, kapers, sprøde kartofler og forårsløg.


Se mere lækkert tilbehør her

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her