Logo

Påskeæg med blød nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g blød nougat
hvid chokolade til overtræk

Del nougaten i lige store portioner, og tril dem til æg mellem hænderne.
Læg æggene 5-10 min i fryseren.

Smelt den hvide chokolade forsigtigt over damp.
Vend hurtigt æggene et ad gangen i den smeltede chokolade, og stil stykkerne træk og fugtfrit, så chokoladen kan stivne.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her