Logo

Røget laks med rocula salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

100 g rocula salat
200 g Røget laks
Parmasanost
Jomfru olivenolie
Peber

Roculasalat bladene vaskes og fordeles på fire tallerkner.
Laksen ligges skivevis oven på roculaen. En passende mængde (alt efter smag) parmasanost rives henover.
Til slut hældes lidt olivenolie over (ca. 1 spsk pr tallerken), samt lidt peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her