Logo

Pastarør med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 16 pastarør
500 g oksefars max 12%
1 Karolines milde pastasauce
1 glas god tomatsauce
krydderier tørrede eller friske
 
Steg kødet i en gryde sammen med krydderierne.
Kom kødet i pastarørene ( det er nemmest med en teske ).
Halvdelen af pastasaucen hældes i et ovnfast fad, sammen med halvdelen af tomatsaucen.
Ovenpå lægges de fyldte pastarør, resten af pastasaucen og tomatsaucen
fordeles ovenpå rørene.
Det hele sættes i ovnen 35 min. ved 200ºC. 
Retten er lækker med en god salat og hjemmelavet brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her