Logo

Skvalderkål i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g skvalderkålsblade
1 liter vand
1 tsk salt
150 ml mornaysauce
1 spsk citronsaft
revet muskatnød
salt og peber
 
Pluk blade fra skvalderkål og skyl dem grundigt
Kog vandet med salt.
Når det koger lægger du skvalderkålen i gryden. Så snart bladene er blevet bløde, hælder du dem i en sigte så vandet kan dryppe af.
Pres evt. de sidste vand ud af bladene.
Læg skvalderkålen i et fad.
Hæld mornaysaucen over og derefter citron, muskatnød, salt og peber
Bag i ovnen ca. 30 minutter ved 200ºC.
Server skvalderkålen med kød, flûtes og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her