Logo

Kold sommer suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

200 gram Jordbær
200 gram Rabarber
100 gram sukker (1 dl)
2 dl vand
1 stang kanel lille
1 stang Vanilie
1 spsk Klippet Citron Timian

Rens rabarberstilkene og skær dem i skrå skiver ( ca. 1 cm tykkelse). Lad vandet koge med sukker, kanel og den delte vanilje stang i ca. 5 min. Og lad sukker lagen trække i ca. 10 minutter. Sigt herefter suppen. Rabarberstykkerne kommes her og lagen koges forsigtigt op igen. Så snart det begynder at boble igen tages det af komfuret og suppen med rabarber afkøles natten over. Rens jordbærrene og skær dem i eller seks dele. Bland stykkerne i rabarbersuppen med let hånd. Drys med citrontimian .

Servering:
Fordel jordbær, rabarber og suppe i 4 dybe tallerkner. Kan serveres med vaniljeis eller flødeskum og ristede nøddeflager på suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her