Logo

Kylling/kalkun med pikant saucee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun- eller kyllingefilet
1 rød peber
1 gul peber
½- 1 hel pakke pikantost
salt og peber
Fedststof
Evt. Maizena til jævning
 
Skær fileterne og peberen i mindre strimler/tern.
Brun begge dele i fedtstof.
Tilsæt herefter vand således at kødet lige er dækket.
Lad simre i ca. 15 min.
Tilsæt den ønskede mængde pikantost og rør godt rundt.
Tilsæt evt. Maizena hvis der ønskes en tykkere konsistens.
Smages til med salt og peber.
Serveres med frisk bånd-pasta og flûtes. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her