Logo

Lasagne med gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød
grønsagssuppe eller 1 ds hakkede tomater
1 karton Mornaysauce
2 gulerødder
1 løg
lasagne-/ pastaplader efter behov
salt, peber og oregano
 
Brun de hakkede løg i en gryde sammen med lidt smør. kom derefter oksekødet ned sammen med de brunede løg.
Tilsæt grønsagsaucen (eller hakkede tomater) indtil kødsauceen får den rigtige konsistens.
Efter det har været oppe at koge tilsætter du herefter krydderier efter smag.
Mens det bringes i kog, skrælles gulerødderne og rives på et råkostjern.
Smør et ovnfast fad.
Nu lægges et lag med lasagneplader, derefter kødsauce.
En håndfuld revne gulerødder spredes ud over og derefter et par klatter morneysauce overpå.
Så ligges et nyt lag lasagneplader, kødsauce, gulerøder.
Hæld ca 3 dl grønsagsauce ud over og tilsidst morneysauce.
Lasagnen stilles i en forvarmet ovn på 200°C.
Her skal den stå til den har en gylden overflade og pastapladerne er bløde. ca. 30-40 min.
Hertil kan spises flûtes eller en lækker salat...


Se evt. under "avocadosalat med soltørrede tomater". 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her