1 dl  hakket løg 
2 fed hakket hvidløg 
2 spsk  olie 
25 g  smør 
2.5 dl  ris 
salt, peber 
½ tsk  cayennepeber 
1 laurbærblad 
1 stilk bladselleri 
2 spsk  hakket persille 
1 finhakket grøn peber 
2 spsk  tomatpure 
4 flåede ituskårne tomater 
6-7 dl  bouillon 
300 g  mager skinke 
300 g  kogt hønsekød 
2 krydrede pølser 
150 g  rejer 
Hakket persille
  
Hakket løg og hvidløg svitses let gyldne i olie og smør.
Lange ris svitses med et øjeblik (må ikke blive brune).
Krydderier og de øvrige ingredienser tilsættes, undtagen kød, pølser og 
rejer, og retten småsnurrer under låg i ca. 20 minutter. 
Skinke, hønsekød og pølser skæres i store terninger/skiver og kommes i 
gryden sammen med rejerne.
Retten snurrer sagte videre i 10 minutter. 
Smages til med salt og peber og drysses med persille. 
  
Tips: Retten kan varieres med forskelligt kød, som kalkun, krokodille, 
vaskebjørn.