
 
Lav din egen mysli til morgenbordet, det vil helt sikkert
vække lykke. Lav evt. en dobbeltportion, fyld det i et smukt glas og brug som
gave. 
 
#
200 g grovvalsede havregryn 
2 dl kokosmel 
1 dl hirseflager 
1 dl sesamfrø 
50 g hasselnøddeflager 
2 dl honning 
1 dl neutral koldpresset olie 
2 dl vand 
75 g rosiner 
*
 
Tænd ovnen på 200 °C. 
Bland havregryn, kokosmel, hirseflager, sesamfrø og
hasselnøddeflager i en stor skål. 
Rør honning, olie og vand sammen og vend det i de tørre
ingredienser. 
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og sæt det i ovnen
i 30-40 min. 
Vend rundt i blandingen et par gange undervejs, så myslien
bliver jævnt brun og sprød. 
Lad myslien afkøle på pladen. 
Vend rosiner i myslien og opbevar i et stor syltetøjsglas
med tætsluttende låg. 
 
