Logo

Stegt lammekølle med persille/kantarelfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
1 lammekølle
1 stort bundt persille
4 dl fløde
1 spsk Maizena
300 gram kantareller
salt, peber, timian
 
1. Lammekøllen krydres med salt, pe­ber og timian og steges i 3 gange 20 minutter ved 175ºC, idet den trækker 10 minutter i pauserne.
Sid­ste gang trækker køllen i ca. 15 min. før udskæring.
 
2. Persillen renses og placeres i salt­vand.
Fløden koges op og jævnes med Maizenaen og krydres med salt og peber.
Tilsæt persillen og kog fløden op.
Kantarellerne renses og steges i smør.
 
3. Anretning: Skiver af køllen lægges på tallerkenen, heromkring anbringes persillefløde og kantareller.
Server råstegte kartofler eller pasta til.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her