Logo

Jordskoksuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g jordskokker
200 g kartofler
5 dl mælk
friskreven muskat

Pesto:
1 spsk jomfruolivenolie
1 spsk citron eller limesaft
1 lille håndfuld bredbladet persille, fint hakket

Skræl jordskokker og kartofler med en kartoffelskræller.
Skær dem i tern og læg dem i en gryde.
Dæk dem med kogende, letsaltet vand.
Lad suppen koge i 15 minutter under låg.
Blend jordskokker og kartofler med 5 dl kogevandet og mælken.
Smag til med muskat, salt og peber.
Varm den igennem igen og server med dryp af persillepesto.

Persillepesto:
Pisk olie, citrussaft og persille sammen.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her