Logo

Kold kirsebærsuppe - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De første danske kirsebær er sødbærrene - senere kommer også de sure, men meget aromatiske kirsebær. Brug en blanding af begge dele til denne suppe.

Til 4 personer

1 kg kirsebær, gerne både sød- og surkirsebær

350-400 g sukker eller efter smag

½ liter vand

1 citron

 

Tag ⅓ af sødkirsebærrene fra.

Kom resten i en gryde sammen med sukker og vand.

Lad det koge i 10 minutter. Si saften.

Lad den svale af og bland citronskiver og hele friske kirsebær i.

Server suppen kold - evt. tilsat ister­nmger.

Små, sprøde småkager vil passe fint til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her