Logo

Grønkålsalat med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

200 g frisk grønkål

2 appelsiner

2 skorzonerrødder (evt jordskokker)

1 håndfuld jordnødder (gerne saltede)

 

Grønkålen ribbes af stokken, og bladene finthakkes.

Appelsinerne pilles og skæres i skiver.

Skorzonerrødderne dyppes kort i kogende vand, skrabes og skives.

Alt blandes og pyntes med jordnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her