Logo

Kaviarmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 hårdkogte æg
½ dl finthakket løg
2 dl cremefraiche
3 spsk mayonnaise
salt og peber
4 blade husblas
3 spsk citronsaft
100 g dansk rød kaviar
 
Æggene moses og røres sammen med hakket løg.
Bland cremefraiche, mayonnaise, salt og peber.
Læg husblas i blød i koldt vand i nogle minutter. Smelt den over vandbad og køl den lidt af, inden citronsaften blandes i.
Tilsæt de øvrige ingredienser-kaviaren til sidst.
Skyl en passende form i koldt vand, hæld blandingen i og stil moussen i køleskabet indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her