Logo

Svinemørbrad i svøb serveret i mild sennepscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Couverter.
Svinemørbrad med parmaskinke indbagt i fjerkræ-mousseline, hertil urter i sprød gaufrette horn og honning glaseret pigeon æble i mild sennepscreme serveres med Pommes Anna, ”på ny måde”

0,050 kg Svinenet
0,360 kg Mørbrad
0,020 kg Parmaskinke
0,080 kg kalkunbryst
1 dl Fløde
1 dl Æggehvide (past)
0,125 kg Gulerødder
0,125 kg Selleri
0,100 kg Skorzonerrødder
2/10 bdt Persille
5 dl Hønsebouillon
0,015 kg Grov sennepskorn
0,010 kg Dijon sennep
0,020 kg Akacie honning
1 stk Citron
0,050 kg Smør
0,300 kg Kartofler
1/10 bdt Timian
2 dl Olie
Tyttebær (frost)
Pigeon æbler
Kanel (hel)
kanel (pulver)

Mørbraden afpareres og brunes, Fjerkræ-mousseline ( 80 g Kalkunkød, 1 dl fløden, ½ dl æggehvide) fremstilles. Stilles koldt. Grønsagerne rengøres, skylles og skæres til garniture, fond sættes over til reduktion ca. 2 dl , smages til med grov sennep og citronsaft og monteres med smør.
Kartoflerne skæres i skiver til pom. Anna tilsat timian.
Mørbraden pakkens ind i mousseline-farsen, parmaskine og svineslør, brunes på pande og steges i oven.
Gaufrette horn ( ½ dl æggehvide, 2 spsk dijonsennep, 15 g hvedemel og 1 spsk olivenolie), bages lige før serveringen på en skabelon lavet i pap.
Pigeon æble udbores og fyldes med kanelsmør og blancheret citronskal, ridses og bages i ovnen og glaseres med honning før serveringen.
Lige før serveringen monteres saucen med honning-glacen fra æblet.
grønsagerne skåret i brunoise, ristes på pande og vendes med hakket persille, fyldes i Gaufrette hornet ved anretning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her