Logo

Kalvetungeterrin med asparges, trøffel og sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 personer)
150 g sprængt kalvetunge
6 grønne asparges
10 g trøffel
1 æggehvide
Sesamfrø
Hvedemel
Sukker
5 cl Sherryvinaigre
2 cl kalvefond
Olivenolie
Frisee salat
Salt, peber
 
Terrinen: Kog den sprængte kalvetunge og aspargesene hver for sig. Soignér tungen og skær døn i passen­de stykker.
Pres stykkerne ned i en terrinform med asparges og trøffelskiver og lad den stivne under pres.
Reducer kogelagen fra tungen og brug den som "lim".
 
Sesamsticks: Mix æggehvide, hvedemel (50/50) og lidt salt.
Sprøjt ud på bagepapir, drys med sesam og bag stængerne gyldne ved 160ºC.
 
Sirup: Karamelliser sukker og tilsæt 9/10 af sherry­vinaigren.
Reducér til syren er væk og tilsæt kalvfond.
Reducér til en passende konsistens.
Mariner salaten i olivenolie og sherryvinaigre.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her