Logo

Waldorfssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
1 spsk sukker
4 stilke bladselleri (ca. 275 gram)
300 g grønne vindruer
2 æbler, fx granny smith (ca. 300 gram)
50 g valnøddekerner

Pynt:
Bladselleriblade
valnøddekerner
vindruer

Smag cremefraiche til med sukker og salt.
Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler.
Halver vindruerne og fjern kernerne. Skær æblerne i tern.
Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. Hak resten groft.
Bland fyldet i dressingen.
Lad salaten stå koldt i mindst ½ time. Anret og pynt salaten.

Tips: Dressingen kan fx tilberedes af lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%. Waldorfsalaten kan serveres til fx vildtretter, kødretter, eller farseret fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her