3 ½ dl  cremefraiche 18% eller cremefraiche 38% 
1 spsk  sukker 
4 stilke bladselleri (ca. 275 gram) 
300 g  grønne vindruer 
2 æbler, fx granny smith (ca. 300 gram) 
50 g  valnøddekerner 
 
Pynt: 
 Bladselleriblade  
 valnøddekerner 
 vindruer 
Smag cremefraiche til med sukker og salt. 
Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler. 
Halver vindruerne og fjern kernerne. Skær æblerne i tern. 
Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. Hak resten groft. 
Bland fyldet i dressingen. 
Lad salaten stå koldt i mindst ½ time. Anret og pynt salaten.
Tips: Dressingen kan fx tilberedes af lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%. Waldorfsalaten kan serveres til fx vildtretter, kødretter, eller farseret fjerkræ.