(frokost)
 
1 stykke andebryst ca. 200 g 
1 spsk olie 
500 g knoldselleri 
375 g madæbler 
Saft af 1 citron 
50 g valnødder 
2 spsk mayonnaise 
1 ½ dl yoghurt 
1 spsk sukker 
½ salathoved 
Citronmelisseblade 
Kødet steger i olie først 10 minutter med skindet nedad, derefter 5 minutter på den anden side. 
Tages af panden og krydres med salt og peber. 
Selleri skrælles og skæres i tynde skiver og derefter i små stænger. Æbler skæres i stænger. 
Selleri og æbler dryppes med citronsaft. Valnødder hakkes. 
Mayonnaise røres med yoghurt og smages til med salt, peber og sukker. Dressingen blandes med nødder, selleri og æble. 
Salaten deles i blade og anrettes på et fad. 
Æble sellerisalaten lægges over. 
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes ved siden af salaten. 
Pyntes med strimler af citronmelisse.