Logo

Rødtungefilet med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 stk rødtungefileter
1 stk moden mango
5 g smør
2 stk appelsiner
lime- eller citronsaft
friskkværnet peber

Krydr fileterne med salt og peber. Rul dem fra hale til hoved og læg dem i et smurt ovnfast fad. Bag dem ved 220ºC i ca. 8 min. Skræl mangofrugten og skær frugtkødet i små tern. Rist dem i smørret på en pande i et par minutter. Kværn peber over og tilsæt appelsinsaften sammen med væden fra fisken. Lad det koge lidt ind. Smag til med lime- eller citronsaft. Anret fisken med saucen og server kogte ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her