Logo

Torskegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grov fiskefars
3 æg
4 spsk rasp
4 spsk hvedemel
oregano
paprika

Fiskefarsen krydres med salt og peber, paprika og oregano.
Farsen røres sammen med æg, rasp og hvedemel.
Når farsen er godt lind smøres et ovnfast fad med margarine.
Først lægges et lag fiskefars, derefter grønsager, fx. porre, gulerødder, spinat, rosenkål eller efter ens eget ønske. Derefter lægges resten af fiskefarsen over grønsagerne som drysses med et lag rasp.
Smørklatter fordeles over fadet.
Bages i ca. 1 time ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her