Logo

Stærk kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk vegetabilsk olie
1 hakket lille løg
500 g finthakket kyllingebrystfilet uden skind
3 spsk skåret purløg
2 spsk hakket frisk mynte
1 fintstrimlet udkernet grøn peberfrugt
6-8 strimlede salatblade

Dressing:
2 spsk citronsaft
1 spsk sammenpresset brun farin
1 spsk fishsauce
Friskkværnet sort peber

Varm olien op i en sauterpande.
Tilsæt løg og kyllingekød og steg det igennem i ca. 6-7 minutter.
Tag panden af blusset og køl af i 5 minutter.
Tilsæt purløg, mynte og grøn peber og bland ingredienserne grundigt.

Dressing:
Ryst alle ingredienser grundigt sammen i en melryster.
Hæld dressingen over ingredienserne i panden og rør, så det hele blandes godt.
Anret de strimlede salatblade på et serveringsfad og læg kyllingesalaten ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her