
Kartoffelsalat er i sig selv pragtfuldt. Kartoffelsalat med rucola er ganske enkelt himmelsk 
 
350 g faste kartofler
2 rødløg eller soltørrede tomater
1,5 dl grønsagsbouillon, pulver eller terning
1 spsk olie
2 spsk hvidvinseddike
salt og sukker
50 g rucola
friskkværnet peber
 
Kartofler skylles og koges i letsaltet vand. 
Kartoflerne pilles og skæres i tynde skiver, der kommes i en skål. 
Rødløg hakkes fint. 
1,5 dl grønsagsbouillon bringes i kog med 1 spsk olie, 2 spsk hvidvinseddike, lidt salt og sukker.
Bouillonen hældes over kartoflerne, mens den er varm, og kartoflerne vendes forsigtigt i den. 
Kort før serveringen skylles rucola og slynges tør. 
Den skære i mundrette stykker og blandes i kartoffelsalaten. 
Serveres med et drys friskkværnet peber. 
 
Tips: I stedet for rødløgene kan man også bruge soltørrede tomater. 
--