Logo

Saltkød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalvelårtunge på ca. 600 g
 
Saltlage pr. 1 liter vand:
200 g groft salt
3 spsk sukker
 
Kom kødet i en skål og mål, hvor meget saltlage der skal bruges.
Rør salt og sukker ud i kogende vand.
Lad det svale helt af.
Hæld den kolde saltlage over kødet.
Lad det trække i køleskabet 2–3 dage.
Kom kødet i en gryde og hæld usaltet vand på.
Lad kødet koge ved svag varme i ca. 45 min.
Lad kødet svale.
Skær det i tynde skiver ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her