Logo

Tomat Monegasque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


6 tomater,
1 dåse tunfisk (naturel),
2 hårdkogte æg,
2 miniløg,
ca. 2 spsk mayonnaise,
citronsaft,
cayennepeber,
2 spsk fintklippet dild.

Et låg skæres af tomaterne (stilk18 enden og tomatkødet tages ud, og kernerne fjernes. Olien hældes fra tunfisken, æg og miniløg hakkes, og det hele samles med tomatkødet og mayonnaisen. Smages til med citronsaft, et nip cayennepeber og dild, og toppes i tomaterne. Anrettes på et fad, dækket med strimlede salatblade.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her