Logo

Laksefrikadeller med porrer og kapers samt jalapenos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g laksefiskefars
1 spsk kapers
1 fint snittet chili
2 snittede porrer
syltede jalapenos efter ønske
lidt smør til stegning
salt
peber

Rør farsen med kapers og chili. Smag til med salt og peber. Form farsen med to varme skeer der står i vand, til frikadeller og steg dem let gyldne. Varm lidt smør på en pande og sauter porrer i 2 minutter. Tilsæt ½ kop vand og jalapenos. Krydr med salt og lad det simre 4 - 5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her