Logo

Rødvinsskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1 røget landskinke eller bayonneskinke (ca. 1 kg),
½ flaske rødvin,
¼ liter bouillon,
2 laurbærblade,
1 stort løg,
6-8 peberkorn.

Skinken aftørres og eventuel hinde fjernes. Rødvinen bringes i kog sammen med bouillon, krydderier og løget snittet i småstykker. Heri lægges skinken, som nu skal koge over svag varme og med låg på gryden ca. små 2 timer.

Til skinken serveres en fin rødvinssauce og hertil skal bruges:
2 løg,
¼ selleri,
1 lille gulerod,
50 g smør/margarine,
1 tsk, paprika,
1 knust hvidløgsfed,
1 stilk timiankvist.

Løgene hakkes og selleri og gulerod snittes. Svitses derefter i smørret/margarinen, og når det er let gyldent, tilsættes paprika, det knuste hvidløgsfed og timian, og ½ liter af suppen fra skinken tilsættes. Lad nu det hele simre ca. ½ time, sies derefter direkte i sauceegryden og jævnes med 2 strøgne spiseskefulde Maizenamel udrørt i koldt vand, og saucen smages til. Den kogte skinke serveres, som den er og spises med fx med Spinatnudler
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her