Logo

Båstadlåda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede sild pilles grundigt fri for skind og ben. Lægges i et smurt gratinfad lagvis med tomatskiver. Overhældes med æg, der er sammenpisket med mælk eller fløde, salt og peber. Fadet sættes i ovnen i ca. 15 min. Sildene serveres med en salat af hakkede, syltede rødbeder, syltet agurk og rå løg, vendt i en marinade af eddike, vand, sukker, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her