Logo

Hvidløgsrejer prosciutto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trækul:      Direkte      

Gas:          Direkte/middel varme

Forberedelse: 15 minutter. Stegetid: 6 minutter

 

24 store rejer, pillede og uden tarmstreng

2 fed hvidløg, finthakkede

1 spsk hakket frisk dild eller ¼ tsk tørret

1 spsk hakket frisk estragon eller ¼ tsk tørret

12 skiver prosciutto

 

A. Hvis der bruges bambusspid, lægges de i koldt vand i mindst ½ time.

Vask og tør rejerne.

Læg dem i en skål sammen med hvidløg, dild, estragon, salt, peber og olivenolie (vær forsigtig med saltet, da prosciutto kan være ret salt).

Vend rejerne godt i marinaden.

Skær prosciuttoskiverne over på langs.

Pak hver af rejerne ind i en halv skive prosciutto.

 

B. Sæt rejerne på spid med en smule afstand.

Grill dem direkte over middel varme i 5-6 min, og vend dem en gang under stegningen, til de er lyserøde og faste. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her