Logo

Jordbæris 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
1 dl sukker
1 dl mælk
4 dl piskefløde
500 g jordbær
 
Pisk æggeblommerne med sukker, til de er hvide og skummende.
Varm mælk og fløde til kogepunktet og hæld det i under omrøring.
Hæld det hele tilbage i gryden og pisk til det jævner, må absolut ikke koge.
Lad cremen afkøle under omrøring.
Skyl og nip jordbærrene, findel dem i en blender eller mos dem gennem en sigte og giv dem et drys sukker.
Bland jordbærrene i cremen og sæt den i fryseren.
Rør nu og da i isen, til den er fast, det tager 3-4 timer.
Isen har den bedste konsistens og smag, når den spises i løbet af det første døgn.
Ved anretningen pyntes den med flødeskum og friske bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her