Logo

Mandelkonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mandler med eller uden hinde (hasselnødder cashewkerner
solsikkekerner eller lignende)
120 g honning
30 g æggehvider eller 5-6 spsk vand

frugtsaft eller blendet frisk frugt
(Kom kun lidt af væden i ad gangen).
 
Mandlerne rives fint i en råkostmaskine, food processor eller blender.
Hvis man ikke kan få det fint nok, kan de sigtes og rives igen.
Honning tilsættes og æggehvide eller vand røres forsigtigt i.
Her kan man "sprælle" lidt med forskellige smagstilsætninger som:
appelsinolie, lakridsrodspulver, engelsk lakridspulver, pulveriseret eller hel anis eller fennikel.
Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud af en sprøjtepose på
bagepapir eller en smør smurt plade.
Kan sprøjtes ud i flere variationer.
Pyntes med nødder, mandler m.v.
Bages ved 210ºC i ca. 8-10 minutter, til de er let gyldne.
Brug evt. underplade, så de ikke brænder på!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her