Logo

Havkat, bagt med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk havkat
2 røde peberfrugter
2 dl tør hvidvin
½ citron (saften)
1 spsk kapers
1 spsk smør
salt og peber

Læg fisken i et ovnfast fad og bag den ved 180ºC i 10 - 12 minutter. Krydr med salt og peber. Snit peberfrugterne og sauter dem i smør. Tilsæt hvidvin og kog det igennem. Smag til med citron og tilsæt kapers. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Server til fisken sammen med kogte ris eller kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her