Logo

Skinkeschnitzler med grønsagepasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler
10 g smør eller margarine
175 g båndpasta
250 g broccoli
2-3 forårsløg
3 tomater
evt. 6 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2-3 spsk frisk basilikum
2 spsk persille

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skær broccoli i små buketter, og kog dem ca. 5 minutter i letsaltet vand.
Rens forårsløgene, og skær dem i lange skrå skiver.
Skær tomaterne i store terninger.
Klip eller skær de tørrede tomater i strimler. Pil og hak hvidløget.
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber.
Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme.
Brun hurtigt schitzlerne på begge sider.
Skru ned til middelvarme, og steg dem færdige, 1 ½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Svits tørrede tomater, forårsløg, tomater og hvidløg 2 minutter i en gryde i olien.
Krydr med salt og peber samt basilikum, hvis der bruges tørret basilikum. Lad det simre under låg 3-4 minutter.
Anret tomatblanding og broccoli på et fad sammen med afdryppet båndpasta, og pynt med friskhakket basilikum eller persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her