Logo

Svampesuppe med parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fed fintsnittede hvidløg
5 dl grønsagsbouillon 
2 fintsnittede skalotteløg
200 g rensede kantareller
200 g snittede østershatte
saucejævner
friskrevet parmesanost
1 lille bdt bredbladet persille
olivenolie
Maldon Sea Salt og peber
 
Varm olivenolie i en gryde og tilsæt løg og svampe. Rist det i 2 minutter.
Tilsæt hvidløg og bouillon.
Lad det simre yderligere 10 minutter.
Krydr med salt og peber.
Jævn suppen og tilsæt persille. Kog suppen igennem og server med friskrevet ost og et godt brød.
Tips: Vil du supplere suppen, kan du evt. i de sidste 5 minutter tilsætte strimler af kyllingefilet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her