Logo

Krydderurte dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl cremefraiche 18 %
½ dl optøet afdryppet spinat
1 fed hvidløg
2 spsk persille
2 spsk dild
1-2 spsk kapers
1 dl yoghurt (eller ymer)
1 spsk frisk estragon
1 spsk vineddike
 
Kom cremefraiche, spinat, hvidløg, persille, dild og kapers i en
foodprocessor.
Tilsæt yoghurt, estragon og blend dressingen til den er "glat".
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her