Logo

Vaniliecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. mælk
4 æggeblommer
4 spsk sukker
korn fra en ½ stang vanilje
 
Bring mælken i kog med vaniljekorn og vaniljestang og lad det stå og
trække.
Æggeblommerne røres sammen og sukkeret tilsættes langsomt; der røres til
sukkeret er opløst og massen er tyk og cremet.
Vanillestangen tages op af mælken og mælken røres i en tynd stråle i
æggemassen.
Hæld æggemassen i en tykbundet gryde og varm den langsomt op ved middel varme, mens der piskes godt, indtil cremen bliver tyk.
 
Tips: Cremen serveres varm eller kold i portionsglas.
Cremen er lækker når den hældes over is, frisk frugt, henkogt frugt og er
velegnet til lagkager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her