Logo

Grynpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lunger, hjerte, nyrer og halskød fra en gris
Suppe
Salt og peber
Allehånde
Byggryn
Hvedemel
Smalle grisetarme
 
Kødet hakkes fint i kødhakkemaskinen og blandes med lidt suppe, salt, peber, allehånde, byggryn og hvedemel.
Farsen kommes i smalle grisetarme, saltes og koges.
Pølserne serveres til fx. gule ærter eller grønkål.
 
Flæsk og pølser har været gennemgående tilbehør til gule ærter og grønkål i hele landet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her