Logo

Kyllingebryst på grill med tomattærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling:
4 stk kyllingebryst u/skind og ben
2 fed hvidløg
8 tynde skiver bacon

Tomattærte:
130 g hvedemel
50 g grahamsmel
75 g smør
1 tsk salt
2 spsk koldt vand
2 løg
1 fed hvidløg
25 g smør
5 tomater
2 æg
200 g hytteost
½ spsk timian
salt og peber
75 g reven ost

Kylling:
Tør kyllingebrysterne og gnid dem med overskårne hvidløg.
Kom bacon rundt om og sæt fast med tandstikker.
Grill dem møre 6-7 min. på hver side.

Tomattærte:
Bland de to slags hvedemel med saltet.
Smuldr smørret i og saml dejen med vand.
Rulles ud og lægges i en smurt tærteform.
Forbages ved 200ºC i 10 min.
Hak løgene og steg dem i smør med presset hvidløg.
Fordel løgene på den forbagte tærtebund.
Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på løgene.
Æg piskes sammen med hytteost, timian, salt og peber, hældes over tærten.
Drysses med reven ost og bages i ca. 25 min. ved 200°C.

Tilbehør: Grøn salat m/dressing

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her