2 peberfrugter 
6 spsk olivenolie 
2 tomater 
1 rødløg 
1 fed hvidløg 
150 g gedeost 
1 tsk tørret rosmarin 
125 g salat fx. feldsalat 
30 g pinjekerner 
balsamicoeddike 
Tilbehør: brød 
Halver peberfrugterne, fjern frøstole og pensl dem med lidt olie. 
Rist peberfrugterne i ovnen ved 200ºC i 15-20 min., vend dem med jævne mellemrum. Lad dem afkøle. 
Kom tomaterne i kogende vand til skindet løsner sig. 
Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker. 
Hak løg og hvidløg fint. 
Varm resten af olien i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits i ca. 2 min. 
Tilsæt tomaterne og svits yderligere i 2 min. 
Skær de ristede peberfrugter i strimler og tilsæt dem. 
Rør forsigtigt rundt og afkøl salsaen. 
Skær gedeosten i skiver og drys med rosmarin. 
Skyl salaten og fordel den på 4 tallerkener sammen med gedeosten. 
Fordel salsaen over salaten, dryp med balsamicoeddike og drys med pinjekerner.