Logo

Minestra

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk urtesuppe - 4 prs.

2 skiver bacon,
1 gulerod,
½ porre,
¼ selleri,
lidt hvidkål,
2 mellem store kartofler,
1 løg,
3 tomater,
1 fed hvidløg,
persille.
1 ½ liter vand

Bacen skæres i fine strimler og kommes i en gryde, og svitses let uden at brune. Alle grønsagerne skæres i meget fine terninger og kommes i baconen, det hele sauterer let, herefter kommes de flåde tomater som er delt samt det knuste hvidløg i. Vandet tilsættes og det hele små koger i ca ½ time, smages til med salt og peber, lige inden serveringen drysses den fint hakkede persille oven i suppen.

Serveres med revet ost og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her