Logo

Squash med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små squash
3 avocadoer
1 spsk hakket løg
½ dl olie
1 spsk vineddike
1 tsk fransk sennep
salt og peber
mynteblade til pynt

Kog squashene i kogende vand i 5 minutter. Lad dem blive kolde og tør dem af.
Flæk dem på langs og tag indmaden ud med en teske. Skær det i små tern.
Fjern skallen fra avocadoerne og tag kødet ud og bland det med indmaden fra squashene og løgene.
Pisk marinade af olie, vineddike, sennep, salt og peber og hæld det over grønsagerne.
Det skal trække et par timer i køleskabet.

Fyld squashene med fyldet og pynt med mynteblade.
Hvis du lægger avocadostenene ned i fyldet, mens det trækker, bliver avocadokødet ikke mørkt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her