Logo

Stegt due med drueakerker, foie gras og rå æble - alt i én pande !

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tamduer.
200 g rå foie gros.
1 dl fjerkræ- eller duefond.
50 g smør.
4 rå drueagurker
 
Salat:
100 g sukkerærtespirer.
100 g ærtesnaps (spæde ærter med bælg) eller mange tout-ærter.
2 æbler i strimler (fx Filippa).
Citronsaft
 
Salat: Pluk spirerne og mix med ærtesnaps og rå æblestrimler marine­ret i lidt citronsaft.
Halver drueagurkerne på langs.
Skær foie gros'en i passende stykker.
Rist duerne på brystsiden ved svag varme ca. 6 minutter, tilsæt ogurker­ne og derefter foie gras.
Tag foie gros'en op, når den er smukt gylden og passende stegt.
Deglacér panden med fond og smør.
Tilsæt til sidst salaten og tag pan­den fra varmen.
Skær duebryst og -lår fra skroget og anret på tallerkener med salat og stegt foie gras.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her