Logo

Ørredmousse på salatbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 røgede ørreder (ca. 425 g)
100 g flødeost naturel 70+ (37%)
2 dl cremefraiche 38% ,
1 spsk friskpresset limesaft
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g renset rucolasalat
11/4 liter feldsalat i buketter (ca. 75 g)
¾ liter hjertesalat revet i grove stykker (ca. 125 g)
50 g ufarvet kaviar
1 limefrugt i kvarte skiver
150 g ristet hjertebrød

Rens ørrederne for skind og ben - ca. 275 g ørredkød.

Findel fiskekødet med to gafler.

Rør flødeosten blød med cremefraiche.

Tilsæt fiskekød, limesaft, salt og peber og rør blandingen godt sammen. Smag til.

Kom ørredmoussen i en skål (ca. ¾ liter) og stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Ved serveringen: Anret på tallerkener en bund af de 3 slags salat.

Læg herpå 2 "æg" af ørredmousse - form "æggene" med 2 spiseskeer dyppet i varmt vand.

 Fordel kaviar og limeskiver på tallerkenerne.

Genvej: Ørredmoussen kan tilberedes dagen før og er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her