Logo

Tournedos med portvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Tournedos (oksemørbrad omviklet spæk)
2 spsk lys portvin
½ dl oksebouillon
½ dl fløde 13%
½ tsk Maizena

Salat:
½ icebergsalat
3 stilke bladselleri
25 g valnødder

Dressing:
1 ½ spsk olie
1 tsk sherryvineddike eller kryddereddike
1 tsk vand

Spækkanten brunes på en tør pande, og kødet vidersteges i det afsmeltede fedt, ca. 4 min. på hver side.

Panden koges af med portvin og bouillon, og suacen jævnes med Maizena udrørt i fløden.

Salat:
Salaten skæres i tynde strimler, og bladsellerien i tynde stænger. Nødderne hakkes groft og tilsættes.

Dressingen piskes sammen og hældes over.

Serveres med flødekartofler, eller anden form for kartoffelanretning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her